2013-04-23 15:21:10• hírek • Szatmár.ro

MIK: Ifjúsági Sportnapot szerveznek

Alsó korhatár 16 év felső 35 év, sportágtól függően egyéni illetve csapatos nevezés. Jelentkezni és további információkért a következő telefonszámokon: 0748931993 és 0740297155, illetőleg a M. Viteazu 10. szám alatt lehet.

A Magyar Ifjúsági Kezdeményezés május 11-12.-én szervezi meg az Ifjúsági Sportnapokat, amelynek a Szatmárnémeti Ady Endre utcai sportterem ad otthon.

A szervezők több, mint háromszáz résztvevőre számítanak a Szatmár megyei sportkedvelő fiatalok köréből. A rendezvény legfőbb célja az, hogy a fiatalok igen mozgásszegény életmódján változtassanak, és ezzel az egészséges életmód előnyeit népszerűsítsék. Ezzel a programmal szeretnék a Szatmár megyei ifjúságot összekovácsolni és szórakoztatni is egyben.

A MIK reményei szerint más megyékből is érkeznek majd érdeklődők, az általunk meghívott ifjúsági szervezetek részéről.

A rendezvény keretén belül a fiatalok a következő sportágakban mérhetik majd össze erejüket, tudásukat: csocsó, asztalitenisz, labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, darts, röplabda, lábtenisz, szkander és sakk.

A résztvevők számára az alsó korhatár 16, a felső 35 év, sportágtól függően egyénileg illetve csapatban lehet nevezni. Jelentkezni és további információkat kapni a rendezvényről a következő telefonszámokon lehet: 0748931993 és 0740297155, illetve személyesen a M. Viteazu (Rákóczi) utca 10. szám alatt.

A rendezvény ünnepélyes megnyitóval indul majd, amely során Dr. Kereskényi Gábor parlamenti képviselő méltatja a rendezvényt. A következőkben a Szatmárnémetiből származó Szenes Sándor, a Ferencvárosi Torna Club egykori futballistája mond köszöntő beszédet. A megnyitót követően a rendezvény első napja az előselejtezőkkel folytatódik valamennyi sportágban. A játékok sportszerűségének érdekében minden mérkőzést szakértők fognak bírálni.

Az első nap záróakkordjaként egy zenés, lazító estet szerveznek.

A rendezvény második napján az előselejtezőkön továbbjutó játékosok mérik majd össze erejüket a döntők folyamán. Végezetül az eredményhirdetés után kerül sor a díjátadásra.

Mivel a rendezvény fiataloknak szól, a jó hangulat érdekében az Ifjúsági Sportnapokon a szünetekben egy szatmári fiatalokból álló zenekar lép fel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: