2011-02-15 08:27:10• hírek • (x)

MB Europa: a biztosítások szakértője

A biztosítási bróker cég mindig a legjobb ajánlattal áll elő.

Jópár éve annak, hogy egyre nagyobb fontossággal bírnak a biztosítások: a lakást, autót, egéségi állapotunkat is biztonságban tudhatjuk, ha a megfelelő biztosítást megkötöttük rá. Ám ezzel párhuzamosan megjelentek a biztosító-társaságok, amelyek közül ma már annyi van, mint égen a csillag és ajánlataik is nagyon különbözőek. Sok cég azonban rövid életű, felveszi a pénzt majd amikor valakit kár ér, már nem tud fzetni, csődöt jelent, a kliens pedig ott áll egy összetört autóval, egy magas kórházi számlával, üres zsebbel.

Az ilyen és ehhez hasonló helyzetek elkerülésére jött létre az MB Europa biztosítási bróker-társaság, amely a legmegbízhatóbb cégekkel kapcsolatot tartva tudja a hozzá fordulóknak a legaktuálisabb és legkedvezőbb biztosítási csomagokat ajánlani. Az MB Europa olyan társaságok ajánlatait kínálja ügyfeleinek, mint az Omniasig, Astra Biztosító Társaság, Generali, Carpatica, Ardaf, Groupama, Euroins, Asirom, Allianz-Tiriac és még sorolhatnánk. A brókertársaság ráadásul egy nagyon egyszerűen használható honlapon is kínálja szolgáltatásait, amelyen könnyen és gyorsan árajánlatot lehet kérni utazási biztosításra, CASCO-ra vagy akár kötelező gépjármű-biztosításra. A cég partnereinek ajánlatait összevetve a legkedvezőbbet ajánlja az érdeklődőnek.


Kötelező felelősségbiztosítás kiszámolása és megkötése online!
Kötelező felelősségbiztosítás kiszámolása és megkötése online!


Apropó, kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás! Mivel ez kötelező, minden autós kénytelen megkötni, de ennek a biztosításnak az esetében sem lehet elég körültekintő a ember! Ugyanazt a szolgáltatást jókora különbségekkel ajánlják a cégek. Az MB Europa azonban annak a biztosításnak külön kezelőfelületet hozott létre, amelyen bárki kiszámolhatja, mennyit kellene a féléves vagy egyéves kötelezőért fizetnie. Meg kell adni az ilyenkor szükséges adatokat - autó gyártási éve, márkákat, hengerűrtartalma, stb - és a rendszer máris a legkedvezőbb variációt ajánlja. A biztosítás ráadásul online is megköthető itt!

A biztosítási bróker cég székhelye Szatmárnémetiben a Decebal utca 4 szám alatt található, a földszinten. A cég elérhető telefonon a 0261715000, a 0744.288.530 és a 0744.393.211 telefonszámokon, faxon a 0261710470-ás számon illetve a www.mbeuropa.ro honalpon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: