2011-03-31 17:36:01• hírek • Szatmár.ro

Húsvéti egyszerű lakásdekorációk

Húsvét közeledtével nemcsak a tavaszi nagytakarításra kell gondolnunk, hanem a lakás kisebb-nagyobb átalakításra, néhány dekorációs elemmel való hangulatosabbá, ünnepiesebbé tételére.

Minden gondos háziasszony idejében nekilát az ablakmosáshoz, a függönyök és terítők felfrissítéséhez, a bútorok fényezéséhez stb. Miután az alapmunkálatokkal készen vagyunk, jöhetnek az apró részletek. A lakás stílusának és a színhatásoknak megfelelően válasszuk ki a megfelelő árnyalatú dekorációs kellékeket.

A friss, üde tavaszi légkör megteremtése érdekében helyezzünk el minél több virágot a lakásba. Függetlenül attól, hogy cserepes vagy vágott virágról van szó, mindegyik színesebbé varázsolja a lakást és egyben a tavasz biztos előhírnökei.

Húsvét legnépszerűbb dekorációs elemei tojás, nyúl és csibe alakot ábrázolnak. Ezeket készen is megvásárolhatjuk és lakásunk hangulathoz igazíthatjuk. Ha időnk is megengedi, a legtöbb dekorációs elemet saját kezűleg is elkészítgetjük. Nem kell hozzá más, csak némi fantázia és néhány alapkellék.

Vásároljunk tojás alakú illatos gyertyákat, lehetőleg több színben. Alakítsunk ki a lakásban egy külön húsvéti sarkot, ahová helyezzünk virágokat, gyertyákat, fűvel és festett tojásokkal, zöld ágakkal díszített kosarat.

Virágcserép dekoráció: egyszerűen kivitelezhető. Minden lakásban található néhány virágcserép, melyek mellé néhány színes műanyag vagy kerámia tojást is elhelyezhetünk.

Húsvéti fa: amennyiben lakókörnyezetünkben nincs egy tágas udvar, a húsvéti fát, egy kisebb lakásban is könnyűszerrel kialakíthatjuk, ha egy vázába vagy cserépbe helyezünk néhány ágat, amit aztán húsvét jelképeivel kidíszíthetünk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: