2010-10-18 10:17:08• hírek • Szatmar.ro

MADISZ táncház

Nagy sikernek örvendhetett a MADISZ október 4.- én megrendezett Évadnyitó Táncháza. Folytatva a sorozatot, október 18.- án ismét Táncházat szerveznek a Református Gimnázium földszinti 9.-es termében. A Táncház három részre bomlik: Első részében 17 órától óvodások és I- IV osztályosok oktatása indul, ahol felcsíki gyermekjátékokkal és táncokkal ismerkedhetnek meg a gyermekek.

A Táncház második felében fiatalok és felnőttek, 18 órai kezdettel szatmári táncokat tanulhatnak. A két órán Borbély Simon Csaba és felesége Borbély Simon Andrea, az érmihályfalvi „Nyíló akác" néptánccsoport vezetői oktatnak. A harmadik részben, 19 órától felnőtteket oktat Jankó Szép István. Ő széki táncokkal ismerteti meg az érdeklődőket. A Református Gimnáziumban megrendezett Táncházakra kéthetente, hétfőnként kerül sor. Ezen alkalmakon kívül, a közbeeső hétfői napokon a MADISZ pincében szintén széki táncokat oktat Jankó Szép István.

A belépés ingyenes. A MADISZ és rendezvényeinek támogatója az NKA (Nemzeti kulturális Alap) és a Communitas Alapítvány. (p.o.)

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: