2014-02-05 14:33:43• hírek • MTI

Luxustemetések Sanghajban

Luxustemetést, életnagyságú szobrot, a közelben nyugvó hírességeket is kínál Sanghaj legnagyobb temetkezési cége, amely az iparágon belül az ország egyik legsikeresebb üzleti vállalkozása is egyben.

A Fu Shou Yuan neve országosan - és gazdasági körökben nemzetközileg is - december végén vált ismertté, amikor a hongkongi tőzsdére vonulásának okán az újságok címlapjára került. A cég 500 millió eladásra kínált részvénye iránt rekordnagyságú, 680-szoros túljegyzés mutatkozott, azok ára egy nap alatt 66 százalékot emelkedett.

A befektetők tolongása mögött a huszadik születésnapját tavaly ünneplő sanghaji cég rendkívül sikeres vállalati stratégiája áll. A legtehetősebbeket megcélozva luxustemetéseket kínál, igény esetén akár az elhunyt életnagyságú szobrát formáló sírkövet, buddhista szerzeteseket és éves emlékünnepségeket is biztosítva.

A gyönyörűen karbantartott, napos és tiszta temetőkben vízesések, kőszobrok, kínai pavilonok közt helyezhetik szeretteiket örök nyugalomra a gyászolók, de étterem, mozi és kiállítási csarnok is helyet kap a sírkertekben.

A Fu Shou Yuan egykori hírességekkel - zeneszerzőkkel, művészekkel, háborús hősökkel - is "népszerűsíti" temetőit, Sanghajon kívül immár hét másik kínai városban is. Egy luxustemetés ára a félmillió jüant (270 ezer lej) is meghaladhatja.

A luxustemetések népszerűsége töretlenül növekszik Kínában, a költséges ceremóniák a család anyagi helyzetének és összeköttetéseinek fitogtatására, az élők közti versengésre szolgálnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: