2011-04-21 10:15:56• hírek • www.blikk.hu

Tízmilliókat tesznek Alekoszra

ValóVilág-őrületben ég az egyik legnagyobb magyarországi online fogadóiroda. A Blikk információi szerint csak arra, hogy Alekosz nyeri a valóságshow negyedik szériáját, már most több ezer ember tett fel pénzt, ezáltal tízmillió forintos összegről beszélünk.

A fogadóiroda szakemberei és a fogadók egyaránt úgy gondolják, a görög származású villalakó lesz a befutó, így azonban aki rá fogad, csak minimális összegű haszonhoz juthat. Nem úgy, mint Éva esetében, aki diadala esetén a legjobban fizet.

- Alekosz a favorit, a feltett pénzek 80 százaléka rá érkezik. A fogadások alapján a második helyen Éva áll 13 százalékkal, a harmadik helyen Anikó 4 százalékkal, Jerzy pedig az utolsó helyen 3 százalékkal - árulta el a weboldal egyik munkatársa.

Az oldal által felállított sorrend szerint Alekosz után Jerzynek van a legnagyobb esélye megnyerni a milliókat, így ha valaki rá fogad, a feltett pénz háromszorosát kapja vissza. A szorzó Anikó esetében 4,5, Évánál pedig 6. Ebben az esetben, ha meg akar valaki gazdagodni a villalakókon, érdemes Évára tennie a pénzt, rajta lehet a legtöbbet keresni. Alekoszra a szorzó csupán 1,75-ös.

- Egyéni elbírálás szerint döntünk arról, hogy elfogadjuk-e a kínált összeget. Többmilliós tét esetén megvizsgáljuk azt is, hogy vállalni tudjuk-e a fogadást - mondta el az oldal munkatársa, akitől megtudtuk azt is, hogy a tétek 8 százaléka a határon túlról, Szlovákiából és Romániából érkezett.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.


Alekosz lehet a nyerő?
Alekosz lehet a nyerő?


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: