2011-02-25 09:18:22• hírek • Blikk

Tízmillióért szavaznak Alekoszra

Összefogtak Alekosz rajongói az interneten. A ValóVilág görög félistenét alig hívta ki párbajra szerda este Gombi, a nézők máris szervezkedni kezdtek, hogy imádottjuk „minden körülmények között" visszajusson a villába szombat este.

Egyre-másra alakulnak a támogatói csoportok, közülük az egyik fanklub eddig közel háromezres csapata kikötötte: csak azokat a tagokat fogadják be maguk közé, akik vállalják, hogy rengeteg SMS-t küldenek a párbaj alatt Alekoszra. Sőt többen köztük több ezer forint értékben akarnak szavazni.

- Mi tényleg komolyan gondoljuk! Most már közel vagyunk a háromezres létszámhoz. Direkt felhívjuk az emberek figyelmét arra, hogy csak akkor csatlakozzanak hozzánk, ha nem sajnálják a pénzt Alekoszra! - mesélte lelkesen Szabó Petra, a fanklub egyik oszlopos tagja. - Rohamosan nő a tagok száma, a kiválasztásig szeretnénk hatezren lenni. Ez nem nagy dolog, mert egy nap alatt lettünk majdnem háromezren.

A klub közösségi oldalán nem egy olyan hozzászólást látni, ahol a fiatalok megígérik: egy teljes kártyafeltöltést is megér nekik Alekosz győzelme, ami azt jelenti, hogy nagyságrendileg 10 millió forint értékben vállaltak biztos szavazást az érdi nőfalóra.

A villalakó már kint lakó barátja, Olivér is kezdeményezésbe fogott azért, hogy lealázzák a szavazatokkal Gombit. Saját kezdeményezésű facebookos adatlapját már több mint 45 ezren „lájkolták", sőt különleges dologra készül: óriási, többezres létszámú bulit szervez szombat estére.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Ellenfelek. Alekoszt hívta ki párbajra szerdán Gombi, szombaton csatáznak
Ellenfelek
. Alekoszt hívta ki párbajra szerdán Gombi, szombaton csatáznak


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: