2011-05-09 10:04:34• hírek • www.blikk.hu

Alekosz mindent vitt!

Sokat azonban nem pihenhet, hiszen hétfőn indul a műsora.

Alekosz a ValóVilág legnagyobb nyertese. A villa okostojása nem csupán az 50 milliós fődíjat vitte el – lakás, autó és egy éven át havi egymillió forint –, hanem a jövőjét is megalapozhatja, hiszen az RTL Klub már most óriási lehetőséget adott neki.

Alekosz elsőként költözött be a villába, nagyon gyorsan közönségkedvenc lett. Mondásai szállóigévé váltak, és a luxusbörtönben is az egyik vezéregyéniség lett. Így aztán nem véletlen, hogy a vasárnapi végső akadályt is biztosan vette, Évának esélye sem volt ellene, de Jerzy sem tudta megszorongatni.

Az már biztos, hogy vagyonos ember lett a főnyereménynek köszönhetően, most kezdheti karrierjét építeni. Arra ugyanis eddig soha nem volt példa, hogy egy alig fél éve ismert realityszereplő főműsoridőben naponta saját műsorral jelentkezhessen. Még Majkának (31), az első VV humorzsák, nagydumás, pörgős finalistájának is várnia kellett, hogy hasonló lehetőséget kapjon, Alekosz pedig még ki se tette a lábát a villából, de már szerződést ajánlottak neki.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: