2007-02-10 01:54:05• hírek • Szatmár.ro

Megérkezett az új Skoda Fabia

 Az előző szériához hasonlóan, melyet 1,5 millió példányszámban adtak el, ez is népszerűvé válhat.
Fabia kategóriájának legnagyobb láb- és fejterét kínálja a hátsó üléssorban. Az első üléseken utazók hagyományosan nagy teret élvezhetnek.

Az új Fabia teljes hossza az első lökhárítók új formájának köszönhetően megnőtt. Külső méretei alapján (3992x1642x1498 mm) az új ferdehátú Skoda Fabia kategóriájának legnagyobbjai közé tartozik majd. Ezzel együtt a jó térkihasználásnak köszönhetően az első és hátsó üléseken helyet foglalók több hellyel rendelkeznek majd. A csomagtér alap befogadóképessége 300 liter, ez a hátsó ülések ledöntése után 1163 literre emelkedik.

A rendkívüli megbízhatósághoz, tágassághoz, a kiemelkedő menettulajdonságokhoz, a biztonságos konstrukcióhoz és a kiváló ár-érték arányhoz a friss formatervű karosszéria széles színválasztéka, valamint a beltér jó minőségű anyagainak és színeinek kombinációja társul.

Biztonság tekintetében is fejlődött a Fabia. Akár már függönylégzsák is védheti az elöl és hátul ülőket. A hátsó ülésen egy gyerekülés rögzíthető a Top-Tether-övvel, amely egy esetleges frontális ütközés során csökkenti a gyerekülés felső részének előrelendülését.

A legújabb technológiákat - mint például a virtuális valóság - alkalmazták az autó és felszereltségének fejlesztésénél és megépítésénél. Az új típussal a Skoda a legkisebb típuscsalád ügyfelei számára is lehetővé teszi, hogy az ötfokozatú manuális váltó helyett hatfokozatú Tiptronic automatikus váltót, az elektronikusan vezérelt Climatronic automatikus légkondicionálót vagy éppen a függönylégzsákokat válasszák. A kommunikációs technológiák terén az új Fabia gyári előkészítést tartalmaz Bluetooth-os GSM telefonok számára vagy olyan audiorendszert, amelyhez külső eszközök csatlakoztathatóak, például MP3-lejátszó vagy iPod.

Az új Fabia összesen hét motorral készül majd - négy Otto-motorral és három dízelmotorral. Immár mindkét népszerű háromhengeres benzines magasabb teljesítményű, így rugalmasabb velük az autó.

A Skoda Fabia új generációjának világpremierje 2007 márciusában, a Genfi Autószalonon lesz. Ezután vezetik be a típust az európai piacokon. Az első generációs Fabia Combi és Fabia Sedan karosszériaváltozatok gyártása tovább folytatódik.
 
ma.hu 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: