2013-08-01 08:20:07• hírek • Blikk.hu

Luxushajón pihent Pici

Csonka András egy többemeletes luxus-óceánjáró hajón pihent egy héten keresztül.

- Nemrég értünk haza arról a hajóról, amelyen együtt voltunk Csonka Andrással. Velencéből Olaszország déli részéig mentünk le, onnan Görögországba, majd Isztambulba hajóztunk - mesélte a Blikk olvasó-riportere.

- Andrást akkor vettem észre, amikor a barátaival napozott a medence szélén, és szemmel láthatóan jól érezték magukat a tizennyolc emeletes óriás hajón. Az utazásnak nagyon kedvező volt az ára, hiszen mi is csupán 300 eurót, vagyis alig 90 ezer forintot fizettünk a családommal fejenként az egyhetes pihenésért - számolt be lapunknak az olvasó-riporter.

Természetesen a Blikk megkereste Csonka Andrást is, aki elárulta, hogy először ment nyáron hajóútra. A színész a barátaival az utolsó pillanatban foglalta le ezt a körutazást, amivel a Földközi-tengert barangolta be.

- Rengeteg munkám volt a nyáron, így szinte egyik napról a másikra foglaltuk le a nyaralást. A célunk csupán az volt, hogy olyan városokba utazzunk el, ahol eddig még nem jártunk - kezdte Csonka Pici, aki összekötötte a kellemest a hasznossal.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: