2019-07-15 13:18:45• hírek • Közlemény

Luiza Zan és Sárik Péter kettőse ismét lenyűgöző koncerttel szórakoztatta a közönséget

A Summer Sound Session elnevezésű rendezvénysorozat második koncertjére került sor az elmúlt hétvégén Nagykárolyban.

A vasárnap esti esemény a kedvezőtlen időjárási feltételek miatt az Amfiteátrum helyett végül a Károlyi-kastélyban került levonyolításra. A koncert a minőségi dzsessz világába kalauzolta a közönség tagjait: Luiza Zan és Sárik Péter kettőse ismét lenyűgöző összhatású koncertet produkált. 

 

Zenei repertoárjukból nem hiányozhattak az olyan slágerek mint a „Summertime”, „Footprints”, „Never too much”, „Route 66”, „One note samba”, „The Girl from Ipanema”, de a bossa nova és samba ritmusa is felcsendült a különböző zenei improvizációk során. A koncertet a közönség is nagyra értékelte, több alkalommal lelkes közreműködőként vették ki részüket a még minőségibb zenei élmény elérése érdekében. 

 

A bő másfél órás koncertet követően a közönség állva, hosszas tapssal jutalmazta a művészeket, akik mintegy köszönetképpen ráadásdalokkal is készültek. 

 

A Summer Sound Session rendezvénysorozat programjai tovább folytatódnak: július 21-én, vasárnap 20 órától kezdődően az Amfiteátrumban akusztikus zenei est veszi kezdetét az Acoustic Station és a Funk You formációk közreműködésével. A szervezők tájékoztatása szerint, kedvezőtlen időjárási körülmények esetén a koncert a Károlyi-kastélyban kerül előadásra.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: