2012-03-06 07:36:00• hírek • MTI

Lövöldözés egy bukaresti fodrászatban

Legalább két ember meghalt és további hat megsebesült hétfő délután Bukarest belvárosában, amikor egy fodrászatban egy férfi lövöldözni kezdett - közölték hétfőn a román hírtelevíziók.

A lövések nyomán a fodrászatban tartózkodó alkalmazottak és vendégek közül többen súlyosan megsebesültek, legalább két ember pedig életét vesztette. A helyszínre érkező rendőrök az elkövetőt egy szomszédos ipari létesítményen találták meg és őrizetbe vették.

A román hírtelevíziók által megszólaltatott szemtanúk azt állítják, a lövöldöző férfi a belügyminisztérium kötelékében dolgozott, a fodrászat egyik alkalmazottjának férje, akitől a nő válni akart.

A Mediafax romániai hírügynökség úgy tudja, hogy a tettes a belügyminisztérium járóbeteg-rendelőjénél dolgozott gépkocsivezetőként. Állítólag amióta tudomást szerzett arról, hogy felesége el akar válni, több ízben megfenyegette azzal, hogy ennek "nagyon csúnya következménye lesz". A román hírügynökség értesülése szerint a halálos áldozatok egyike a megfenyegetett feleség.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: