2019-05-17 07:26:59• hírek • Bede Emőke

Lövészversenyen diadalmaskodott a csendőrség

Május 15-én rajtolt el Maros megyében az a lövészverseny, melyet kifejezetten a Román Belügyminisztériumnak alárendelt fegyveres és rendvédelmi szervek számára szerveztek meg. A Marossszentgyörgyön zajló kétnapos próbatételen közel 150 egyenruhás mérte össze tudását, ám végül csak egyetlen csapat kerülhetett a dobogó legfelső fokára.

A csapatok versenyében idén a Román Csendőrség harcolta ki magának az első helyet, a dobogó második fokára a Román Rendőrség állhatott, őket pedig az Alexandru Ioan Cuza Rendőrakadémia és a Román Határrendészet követte. A marosszentgyögyi szeszélyes időjárás ellenére a verseny igazi sikernek könyvelhető el, és kiváló alkalmat nyújtott arra, hogy mindenki megmutathassa az évek során közel tökéletessé fejlesztett lövészeti képességeit – közölte a Szatmár Megyei Csendőr-felügyelőség sajtóosztálya.


Ugyanakkor az egység vezetősége gratulációit fejezi ki Cozma Ovidiu és Suciu Bogdan szatmári csendőröknek, akik eredményeikkel és professzionalizmusukkal hozzájárultak a csapat sikeréhez.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: