2013-06-10 10:16:33• hírek • Blikk.hu

Szemtelen kis tyúkkal él együtt Ihos József

Fiatal tyúkkal él Ihos József. Az erőszakos szárnyas már nemegyszer hozta kellemetlen helyzetbe. „Kató néni" akkor volt a legnagyobb bajban, amikor a „levesnek­való" elbújt kocsijának motorházában, hogy elkísérje Ihost egy szerbiai fellépésre.

A humorista a határ átlépése után, a motor furcsa hangjáról vette észre, hogy valami nincs rendben. Nem akart útközben lerobbanni, így egy benzinkútnál felemelte a motorháztetőt. Még a szava is elakadt, amikor meglátta a motorháztartó és a karosszéria közé bújt szárnyast, akiből csak a ventilátor hatása miatt nem lett rostonsült.

– Rettenetesen megijedtem, hiszen a határon a vámnál nem volt bejelenteni valóm, azaz átcsempésztem – mondta a Blikknek a humorista, akinek meg-gyűlhetett volna a baja a tyúk miatt a mogorva szerb vámosokkal.

– Utána azon izgultam, hogy viszem majd vissza. Aztán rájöttem, az a legjobb, ha visszateszem oda, ahol áthoztam. Persze csak arra az időre, amíg átléptük a határt. Egy idő után nagyon ragaszkodni kezdett hozzám, amolyan turnémenedzseremmé lépett elő, de otthon is kezdte átvenni a stafétabotot – elevenítette fel Ihos, hogyan is szemtelenedett el ennyire szárnyas barátnője.

– Eleinte csak a macskát terrorizálta, utána már a kutya sem volt szent előtte. Mindenkinek nekiesett, ha nem tetszett neki valami.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: