2017-07-17 07:51:28• hírek • Blikk.hu

Lőttek a balhéknak! Hujber Feri végre jól van

Jót tesz Hujber Ferencnek a munka! Mint ismert: a színész március elején rendkívül furcsán viselkedett a Mokka reggeli adásában.

Sokan azt feltételezték, hogy drogok és alkoholos befolyásoltság alatt állt. A botrányos viselkedés mellett még magánéleti válsága is nyilvánosságra került, így sokan aggódtak a színész egészségi állapotáért, illetve azért, hogyan állja meg a helyét majd a kamerák előtt. Most azonban úgy tűnik, a Hujber körüli hajcihő csupán egy átmeneti üzemzavar volt: a színész ugyanis aktívabb, mint valaha. A Blikk információi szerint a Valami Amerika 3. jelenleg zajló forgatásán komoly munkabírásáról és fegyelmezett magatartásáról is tanúbizonyságot tett.

– Ezer éve ismerem Ferit, sokszor dolgoztunk már együtt, de ilyen fegyelmezett még sosem volt. Nagyon hirtelen természetű, nem volt ritka korábban, hogy összeszólalkozott a többi színésszel vagy stábtaggal, de még olyan esetről is tudok, hogy a rendezőnek beszélt vissza. Most viszont rá sem ismerni. Nemhogy időben ott van minden forgatásra, de még előbb is érkezik, a szöveget hibátlanul tudja, minden rendező álma. Szerintem érzi, hogy a mostani balhéi miatt minden szempár rá szegeződik, és nem akar hibázni. De az is lehet, hogy a munkába menekül. Bár nem nagyon beszél még nekünk sem a magánéletéről, azt mondta, hogy nincs rendben minden a feleségével – mesélte lapunknak a produkció egyik tagja, akinek véleményét a kultikus film rendezője Herendi Gábor is merősítette a Blikknek.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: