2007-11-27 23:05:35• hírek • Szatmár.ro

Lothar Matthäus válik?

nltharmatthaus1Egy húszéves lánnyal jár a negyvenhat esztendős labdarúgó sztár...
Lothar Matthäus szívét a húsz esztendős modell, Kristina Liliana hódította meg - adta hírül a Bild német bulvárlap. A magyar labdarúgó-válogatott egykori szövetségi kapitánya nemrég még a feleségével, Marijana Koszticcsal élt együtt.

Igaz, hogy Lothar-nak nem ez volt az első házassága. A sztár már három feleséget "fogyasztott el", Silviával 1981-1992 között éltek együtt, a frigyből született két gyermek is: Alisa és Viola. Majd Matthäus továbbállt, és Lolita Morenával, a svájci műsorvezetővel került össze. Vele 1994-ben kezdődött az öt évig tartó házasság, egy gyermekük született, a tizenöt éves Loris. Lothar legutóbbi párja, Marijana négy évig volt társa a labdarúgó sztárnak. Matthäus jelenleg a Salzburgot erősíti, feleségét pedig a müncheni modellre cserélte - csupán azt nem tudni, elváltak-e, vagy csupán szakított a házaspár...

Tény, hogy bár több, mint húsz év van közöttük, Lothar így is jól mutat a fiatal Kristina mellett: annak ellenére, hogy régóta felhagyott a futballal, sokat edz és fitten tartja magát. Ráadásul szép kis vagyont szedett össze a labdarúgással.

Kapcsolatáról és házasságának sorsáról Lothar Matthäus nem volt hajlandó nyilatkozni a Bildnek. Csupán annyit mondott: boldog, és most ez a legfontosabb.
 
ma.hu 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: