2015-06-01 08:30:38• hírek • Szatmár.ro

Loredana Pavel lett a 2015-ös városnapok szépe

Összesen tíz ifjú hölgy iratkozott be az idei városnapi szépségversenyre, amely vasárnap délután 19 órai kezdettel zajlott az új főtéren felállított nagyszínpadon. A zsűri a bemutatkozást, a fürdőruhás, majd az estélyi ruhás bevonulást követően vonult el döntést hozni.

A városnap a koncerteket leszámítva legtöbb érdeklődőt vonzó műsorszámát vasárnap 19 órai kezdettel tartották a nagyszínpadon. Tíz leányzó versengett a megtisztelő Szatmárnémeti Városnapok Szépe címért, de természetesen a nehéz helyzetben levő zsűrinek most is csak egy hölgyet volt lehetősége kiemelni közülük.

A lányok először egy rövid bemutatkozással próbáltak hatni a zsűrire és a közönségre. Kiderült, az indulók közül a legfiatalabb még általános iskolás, VIII. osztályos, de a többség azért líceumos vagy már érettségizett szépség volt. Általában mindannyian imádják a kosárlabdát, a modellkedést és a salátákat, de volt köztük üdítő kivétel, aki bevallotta, hogy a sült krumplit vagy a shaormát részesíti előnyben, ha már evésről beszélünk.

A lányok később fürdőruhában, majd estélyiben vonultak fel a színpadon. A szépségverseny átöltöző-szüneteiben volt divatbemutató, táncoltak a Black and White Angels hip-hop táncosai és fellépett az Elvisszel kiegészült Ash Band is.

A zsűri döntése alapján Loredana Pavel lett az első helyezett és ezzel a Városnapok Szépe, az első udvarhölgye Cristiana Saveanu, a második udvarhölgye pedig Gabriela Hodor lett.

Szatmár szépei - a 2015-ös szépségverseny résztvevői

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: