2019-03-07 10:41:03• hírek • Bede Emőke

Lopott bankkártyával vásárolgatott, de végül a rendőrök elkapták

Napjaink rohanó világában kényelmes megoldás lehet a bankkártya használata, azonban nem árt odafigyelni a kicsike fizetőeszközre, ugyanis egy ügyes zsebtolvaj pillanatok alatt elemeli, sőt, akarva-akaratlanul a jogos tulajdonosa is könnyűszerrel elszórhatja egy-egy vásárlás után.

A Szatmár Megyei Rendőrség sajtóosztálya legfrissebb közleményében arról számolt be, hogy egy bűnügyi nyomozás eredményeképp március 5-én sikerült kézre keríteni egy 27 éves férfit, aki a tavalyi év során egy pénztárcából ellopott egy bankkártyát, majd kihasználva a lehetőséget, fizetett is az eszközzel. De nem ő volt az egyetlen, akit a szerdai napon elfogtak. Sikerült ugyanis nyakoncsípni egy 36 éves illetőt is, akit csempészet miatt kerestek már egy ideje.


Viszont nem csak a bűnyügyi nyomozói osztály munkatársai zártak eredményes napos, hanem a közlekedésiek is. Egyetlen nap alatt nem kevesebb, mint 180 pénzbírságot szabtak ki a szabálytanul közlekedő autósokra összesen 36 600 lej értékben. Ugyanakkor 7 sofőrt vezetői engedélyétől is megfosztottak. Hogy mivel szolgáltak erre rá? Egyesek túl gyorsan hajtottak, mások szabálytalanul előztek, s olyan is akadt köztük, aki nem tartotta tiszteletben a közlekedési jelzések intéseit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: