2017-10-23 12:21:21• hírek • Bede Emőke

Lopott autóval borult árokba a hullarészeg fiú, akinek jogsija sem volt

Nem unatkoztak hétvégén a megye közlekedési rendőrei: több gyorshajtót és ittas sofőrt is lekapcsoltak.

A kivizsgált ügyek közül kiemelkedik annak az avasújvárosi fiatalnak az esete, aki ittasan, jogosítvány nélkül, lopott autóval borult árokba. Mint kiderült, a 17 éves fiú – miután rendesen felöntött a garatra – kihasználta, hogy falubelije az autójában felejtette a slusszkulcsot. A fiatal elvitte a járgányt egy körre, a megengedett sebességhatárt azonban nem tartotta tiszteletben, ennek eredményeképp pedig árokba borult. A balesetben senki nem sérült meg, csupán anyagi károk keletkeztek.

A fiú lopás, alkohol befolyásoltsága alatti és jogosítvány nélküli vezetés, valamint károkozás miatt állhat majd bíróság elé.

Nem az újvárosi fiatal volt azonban az egyetlen, aki bíróság előtt felelhet tetteiért. A hétvége során a rendőrség lekapcsolt nyolc gyorshajtót is, akik jelentősen túllépték a megengedett sebességhatárt. Közülük a "leglassabb" 101 km/h-val közlekedett, a rekord pedig 169 km/h volt.

Emellett három jogosítvány nélküli sofőr és két ittas is fennakadt a rendőrségi ellenőrzéseken. A hétvége során 230 büntetést osztottak ki a törvény emberei, ezek összértéke megközelíti a 66.800 lejt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: