2020-05-28 12:46:35• hírek • Bede Emőke

Lopott autót és körözött férfit is fogtak a petei határőrök

Noha a szükségállapot idején lezárt határokat csak alig pár nappal ezelőtt nyitották meg újra, máris sikerült egy körözött autót és egy ugyancsak körözött férfit fognia a határrendészet munkatársainak.

Május 27-én, 18 óra körül szeretett volna az ország területére lépni egy 29 éves, Kolozs megyéből származó fiatalember, személyes okmányainak ellenőrzésekor azonban kiderült, D. C. ellen az olasz hatóságok két nappal korábban körözést adtak ki tulajdon elleni bűncselekmények miatt. A férfit természetesen feltartóztatták, majd átadták őt a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség munkatársainak.


Csütörtök reggel pedig egy 27 éves, Botosani megyéből származó fiatalember szerette volna Peténél átlépni a határt, ki az általa vezetett Mercedes Benz furgonnal egy utánfutót, s azon pdig egy BMW-t is húzott. A belga rendszámokkal ellátott személyautó papírjainak ellenőrzésekor azonban azonnal riasztott a rendszer, ugyanis április 28-án a belgiumi hatóságok lopottként jelölték meg a gépjárművet. A kb. 24 ezer lej összértékű BMW-t a határrendészet lefoglalta, az ügyben pedig orgazdaság miatt nyomozást indítottak.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: