2012-08-13 12:14:55• hírek • Póti Orsolya

Lopott Mercedesre bukkantak a határőrök

60.000 euró értékű gépjárművett foglalt le a Szatmár Megyei Határrendészeti Felügyelőség a hétvégi ellenőrző akció keretében.

A határrendészeti felügyelőség munkatársai augusztus 10-től ellenőrző akciót folytattak Szatmárnémetiben a bűncselekmények megelőzése érdekében. Az ellenőrzés sorozat célja a lopott és körözött gépjárművek kiszűrésén kívül a forgalomból kivont vagy lejárt műszaki vizsgával közlekedő gépjárművek azonosítása volt.

Az akció során egy lopás miatt körözött gépjármű akadt fent a rostán. Az ellenőrök átvizsgálták a 24 éves H. Mihai, szatmárnémeti lakos által vezetett Mercedes Benz CLS 320 CDI típusú autót, és kiderül az autó 2010 óta lopottnak van nyilvánítva Olaszországban.

A fiatalembert a határrendészeti felügyelőségre kísérték, ahol azt nyilatkozta: a gépjárművet édesanyja vásárolta neki egy szatmárnémeti autópiacon. Tulajdonképpen cseréről volt szó, ugyanis a jelenleg lopottnak tulajdonított autóért egy Mercedes Benz SLK típusú autót és még 30.000 eurót adtak.

A 60.000 euró értékű gépjárművet a Határrendészeti felügyelőség munkatársai elkobozták, H. Mihai ellen pedig eljárást indítottak lopásban való bűnrészesség miatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: