2017-03-31 07:33:56• hírek • Blikk.hu

Lopással vádolták az X-Faktor énekesét

Megalázó, kínos helyzetbe hozták az X-Faktor és a Rising Star egykori versenyzőjét egy fővárosi drogériá­ban.

Samu Krisztina Mazsit (31), aki hetente legalább egyszer járt ebbe az üzletbe, a minap azzal vádolták meg, hogy ellopott egy parfümöt. Mindezt úgy, hogy már túl volt a több ezer forintos vásárláson, és indult volna hazafelé.

– Pár méterre voltam a bolttól, amikor odalépett hozzám egy férfi, és közölte: menjek vissza vele a boltba, amelynek ő a civil ruhás biztonsági őre. Annyira meglepődtem, hogy szó nélkül megtettem, de csak a kasszáig, ahol próbáltam kideríteni, hogy mi a probléma. Kiderült, egy parfümöt keresett rajtam, amit a vásárlás alatt ugyan megfogtam, de végül visszatettem egy polcra, mert rájöttem, hogy nincs rá szükségem – mesélte elcsukló hangon Mazsi.

A biztonsági őr azonban nem tágított.

– Közölte, hogy menjek be vele a raktárba. Nemet mondtam, és távozni akartam, erre lefogott. Szabályosan dulakodtunk, a testével akadályozta meg, hogy kisétáljak. Retten­tően kínos volt és megalázó, hiszen mindezt többtucatnyi vásárló nézte végig. Éppen ezért végül belementem, hogy hátra megyek, de csak akkor, ha még egy ember bejön velünk – folytatta az énekesnő, aki végül mindent kipakolt a táskájából, még az edzés miatt nála lévő váltó fehérmenűjét is közszemlére kellett tennie.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: