2020-01-31 15:10:55• hírek • Bede Emőke

Lopási ügyek miatt razziáztak több Szatmár megyei településen

Január 30-án reggel kellemetlen ébresztőben volt része néhány krasznaterebesi, szatmárhegyi és krasznabélteki lakónak, ugyanis rendőrök, csendőrök és a speciális bevetési egység maszkosai rajtaütésszerű razziát tartottak.

Az egyenruhások azért vették össztűz alá e településeket, mert az utóbbi időben megszaporodtak a lopások. Az akció tehát nem csak prevenciós jellegű volt, hanem azt is célul tűzte ki, hogy azonosítsák azon bűnelkövetőket, akik ingatlanokba besurranva fosztják ki a helyi lakóközösség tagjait. A megmozdulás során 30-nál is több személyt igazoltattak, 5 gépjárművet ellenőriztek, valamint 20-nál is több helyszíni bírságot szabtak ki, melyeknek összértéke elérte a 3 600 lejt. Sajnos arról a rendőrségi tájékoztató nem közölt információt, hogy végül sikerült-e kézre keríteni a keresett tolvajokat.


Ellenőrzés a közútakon is

A közlekedési rendőrök által szervezett rutinellenőrzések során több mint 150 helyszíni bírságot osztottak ki, melyeknek összértéke eléri a 63 ezer lejt. Voltak azonban olyanok is, akik nem úszták meg ennyivel: 4 személy gyorshajtás, 2 szabálytalan előzés, 1 pedig az elsőbbségadás elmulasztása miatt inthetett búcúst ideiglenesen vezetői engedélyének.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: