2015-10-28 16:38:13• hírek • Szatmar.ro

Lökdösték a bírót, megütötték a játékost

Illusztráció
Illusztráció

A szokásosnál is vérmesebbre sikerült a legutóbbi forduló a Szatmár megyei labdarúgóbajnokságok meccsein, ennek megfelelően izzott a levegő a megyei egyesület fegyelmi ülésén is.

Két játékos is azért kapott komolyabb eltiltást, mert a meccs közben fizikailag inzultálta a játékvezetőt: Kelemen Sándor, a Szárazberek játékosa 4, Huszi János, az Avasfelsőfalui Energia játékosa pedig két fordulós eltiltást kapott, amiért lökdöste a játékvezetőt. Előbbi esetében az ellenfél, az Újmárnai Platanul zöld asztalnál meg is kapta a három pontot.

Hasonló büntetést kapott Hadad is, ahol tömegesen lökdösték a játékvezetőt. Mindamellett, hogy a három pontot az ellenfél, az Avasújváros kapta meg, Hadadnak még 200 lej bírságot kell befizetnie.

Nem csak a bírók testi épsége került azonban veszélybe a legutóbbi fordulóban, hanem a játékosoké is: Lázáriban a hazai klub képviselője, Takács László ütötte meg a Meggyesgombási Vénusz egyik játékosát. Ezúttal is a vétlen csapat kapta meg a három pontot, a verekedős vezetőt pedig két fordulóra eltiltották.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: