2009-09-07 16:39:55• hírek • Szatmar.ro

Loeb rajthoz állhat az F1-ben

Surer szerint a súlyos sérüléséből felépülő Massa soha nem lesz a régi.

Marc Surer egykori Forma1-es pilóta szerint a Hungaroringen súlyos balesetet szenvedett Felipe Massa, bár állapota fokozatosan javul, soha nem olyan, mint régen.

Az egykori svájci pilóta szerint egy versenyzőnek az az ideális, ha a balesete után minél hamarább vissza tud ülni az autóba. Saját tapasztalataiból kiindulva ráadásul az mondja, egy súlyos baleset után az embernek az értékrendje is megváltozik.

„Baleset után minél hamarabb vissza kell ülni az autóba. Minél hosszabb a szünet, annál rosszabb. Erősen kétlem, hogy Massa valaha is a régi lesz. Annak idején én négy hónapig feküdtem a kórházban és ez idő alatt valami megváltozott a fejemben. Olyan dolgoknak tudtam örülni, amit korábban észre sem vettem", írta a Motorsport-Total.com-nak.

Könnyen lehet, hogy visszatérte esetén Massának egy új, ötszörös világbajnok riválissal is szembe kell majd néznie. Sebastian Loeb már egy ideje kacérkodik a gondolattal, hogy a rali után a Forma1-ben is próbára tegye magát, most ráadásul jelenlegi munkaadója sem állít akadályt számára. Legalábbis ami az idei idényzárót illeti.

„Ha ajánlatot tesznek neki, akkor a Citroën elengedi őt az Abu-Dzabi Nagydíjra, mivel a raliszezon addigra már véget ér", mondta Olivier Quesnal, a francia istálló csapatfőnöke.

Loeb tavaly már tesztelte a Red Bullt, most pedig vélhetően a Toro Rossónál teheti próbára tehetségét. A Forma1-hez a télen csatlakozó USF1 istállónál pedig állítólag fel is merült a neve, mint egyik lehetséges versenyző.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: