2015-11-03 07:54:08• hírek • Blikk.hu

Liptainál bizonyított Nagy Feró fia

Aggódott, hogy csalódást okoz a Beatrice rajongóinak Nagy Hunor, de végül nagyon ügyesen játszott barátnőjével együtt a TV2 Ötven milliós játszma című vetélkedőjében.

Nagy Feró fiát kedvese, Dorina vette rá a játékra, és mielőtt élesben álltak volna a kamerák elé, sokat gyakoroltak kettesben is. 

- Valójában Dorina volt az, aki szeretett volna részt venni a játékban. Egy bulit követően hazamentünk és beadta a jelentkezését, aztán amikor kiderült, hogy mehetünk, bevallom, egy kicsit megijedtem - mesélte a Blikknek Nagy Hunor, aki állítása szerint soha nem volt jó tanuló, és aggódott, hogy nem tud majd válaszolni a kérdésekre.

– Féltem, hogy ciki lesz, mert esetleg alapvető dolgokra nem tudok válaszolni, de közben azt is tudtam, hogy nem feltétlenül a lexikális tudás számít ennél a játéknál. Nagyon sokat gyakoroltunk Dorinával, amikor nem együtt voltunk, akkor a telefonokon játszottunk különböző kvízeket. Otthon pedig visszanéztük a korábbi adásokat – magyarázta Hunor, aki, mire Liptai Claudia elé kerültek, már nagyon bátornak mutatkozott.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: