2012-04-24 07:37:13• hírek • Blikk.hu

Liptai: Vége a munkahelyi szerelemnek

Vége Liptai Claudia (38) és B. Péter munkahelyi szerelmének, ugyanis a TV2 Mokka szerkesztője tizennégy év után felmondott. Kilépett a reggeli műsor szerkesztőségéből, hogy karrierjét az MTV-nél építse tovább.

A kereskedelmi csatornánál munkatársait meglepte a hír, hiszen Péter már olyan régóta dolgozott a TV2-nél, hogy szinte családtagként tekintettek rá.

Információink szerint B. Péter turnusvezető pozícióban kapott lehetőséget a köztévében. Úgy tudjuk, új feladata szakmai előrelépést és komolyabb anyagi megbecsülést jelent számára.

Az MTVA sajtóosztályán érdeklődtünk, pontosan mi is lesz a feladata a Mokka távozó szerkesztőjének, mikor kezd, mely produkciók tartoznak hozzá, milyen javadalmazásban részesül, de nem kaptunk választ.

- Péter valóban beadta a felmondását a TV2-nél. 14 évet töltött a csatornánál, ez idő alatt mindig professzionális hozzáállás jellemezte a munkáját. Sok sikert kívánunk neki a jövőben! - mondta Koltay Tamás, a TV2 szóvivője, megerősítve az információnkat.

A Mokka szerkesztője nem csak a csatornától vett búcsút, ilyenformán Liptai Claudiától is, hiszen a Megasztár csinos műsorvezetője továbbra is a TV2 kötelékében marad. Kerestük Liptait és B. Pétert is, a váltás okáról azonban egyikük sem akart nyilatkozni.

A teljes cikket itt olvashatod el!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: