2009-01-11 14:58:56• hírek • www.ma.hu

Liptai Claudiának elege van a kilókból

Naponta szembesül gonosz megjegyzésekkel a vöröshajú műsorvezető - Liptai Claudiának kezd elege lenni belőle, hogy bár sokat fogyott, most is súlya miatt bántják.

Hiába van évek óta a képernyőn, ma sem tud hozzászokni a cinikus és sokszor sértő megjegyzésekhez - Liptai Claudia elárulta, lelkiállapotától is függ, mennyire bántják meg őt, de sajnos nem a kedves sms-ek tűnnek fel neki először, hanem a "kövér disznó, takarodj a képernyőről!" típusúak. Pedig Afrikában sokat fogyott, és szeretné, ha - életében először - utánafütyülnének a férfiak a strandon. Nem adja fel a diétát, jobban érzi magát a bőrében, különösen, hogy újra színészkedhet is - adta hírül a Hot! magazin.

Liptai Claudia a Jóban-Rosszban sorozat férfifaló doktornőjét alakíthatja, véleménye szerint még hitelesebben, hiszen A Sztárok a fejükre estek afrikai forgatásáról tíz kilóval könnyebben tért haza. Nem csoda, hiszen a nomád körülmények között nemcsak sokat mozogtak társaival, de rengeteg vizet is ittak. A sztár elárulta, nagyon tetszik neki a sorozatbeli karaktere, ugyanis rájött, saját magával szembesült a szerepben. Azzal az énjével, aki a Gesztesi Károllyal kötött házassága előtt volt...

Claudiát egyébként A Sztárok a fejükre estek forgatása idején is érték kritikák. Akkor öltözködése miatt mondott róla nem túl hízelgő véleményt Váradi Csaba divattervező. Úgy vélte, hogy ennyi szakmában eltöltött év alatt a műsorvezető már felismerhette volna testi adottságait. Szerinte nem voltak előnyösek a sztár domborulatai azokban a holmikban, amiket viselt. Lakatos Márk stylist ezzel szemben úgy nyilatkozott, hogy Claudia színvonalas teljesítménye fontosabb a képernyőn, mint az öltözete. A TV2 szintén úgy reagált a dologra, hogy ők elégedettek Liptai külsejével.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: