2013-06-17 09:56:02• hírek • Blikk.hu

Liptai: Nincs fontosabb a családnál

Liptai Claudia együtt nyaral kislányával és Gesztesi Károllyal! Bár sokaknak furcsa lehet a kialakult helyzet, Claudia szeretne minden kételyt eloszlatni: nem azért utaznak el együtt, mert fellobbant a régi szerelmük lángja volt férjével, hanem azért, mert csak az a fontos a családban, hogy Panka jól érezze magát a nyáron.

- Még mielőtt megjelennének a fotók a közös nyaralásról, elárulom, valóban tervezzük, hogy együtt, hármasban is elmegyünk valamerre, de ez nem azért van, mert mi együtt élünk. Panka nagyon szeret az édesapjával és velem is lenni, és mi is jóban vagyunk Karcsival, mindkettőnknek a gyerek az első - kezdte Claudia, aki azt is elárulta, hogy istenien érzi magát, és alig várta a nyarat.

- Panka szeptemberben iskolás lesz, ezért úgy döntöttem, hogy miután elballagott az óvodából, az egész nyarat együtt töltjük. Lezártam az összes munkámat, se színház, se tévé nem lesz, mert szeretném kielégíteni a végtelen nyaralási vágyát.

Egy hetet szeretnénk külföldön lenni, de itthon is ellátogatunk majd csodás helyekre - mesélte a szép műsorvezetőnő, aki azt is elárulta, hogy Panka imádja a kalandparkokat, az állatokat, és az édesanyjával töltött csajos napokat. - Most társasjáték-őrület van nálunk, és az a kislányomban a jó, hogy ő nagyon nyitott, bárkivel hamar összebarátkozik, sokszor őt látom magamban. Baromi gyorsan elröppent az idő, hihetetlen, hogy már iskolás lesz.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: