2017. június. 29., csütörtök
Névnap:
2009-09-25 15:44:30• hírek • Blikk.hu

Liptai Claudia letiltatja legmerészebb képeit

A Mokka műsorvezetője hiába bólintott már rá hetekkel ezelőtt a betervezett képekre, most mégis meggondolta magát - sőt néhány képet dühében szét is tépett.

Nem lett vállalhatatlan a számára a meztelen szereplés, hiszen hetekig, hónapig sanyargatta magát, hogy bomba formában álljon a fényképezőgép elé, egészen más oka van a visszakozásnak.

- Azért vállaltam el sokadik felkérésre a Playboy ajánlatát, hogy egyfajta önigazolást kapjak - magyarázta a vörös démon. - Azt gondolom, minden nőben benne van a fajta bujaság, magamutogatás, de mégis, bármennyire csodálatosak lettek a fotók, vannak, amelyek túl sokat mutatnak, túlságosan kihívók. Én magam is próbálom az olvasók vagy nézők szemével nézni a képeket, és a további hitelességem, életem függ attól, hogy mi jelenik meg. Én bármit megengednék, de anya vagyok, és van egy munkahelyem, ezért a nagyon merész képek leközléséhez nem járulok hozzá. Ha jól fogadják majd az általam jóváhagyott képeket, akkor elgondolkodom azon, hogy továbbiak leközlését is vállalom.

Radnai Péter nem örülne neki, ha éppen a legbevállalósabbra sikerült képeket vennék ki a sorozatból. - Közösen választottuk ki az elkészült képekből azokat, amelyek az újságban benne lesznek - árulta el a magazin főszerkesztője.

- Mindenki szerint egy eddig egyedülálló, nagyon vad, ugyanakkor ízléses sorozat készült. Nagyon remélem, Claudia végül engedélyezi az összes képet. Emlékeztetem rá, szerződést írt alá velünk: ha nem teljesíti, a gázsija többszörösét hajtjuk be rajta kötbérként.

 

A cikk további részét a www.blikk.hu honlapon olvashatja.

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: