2009-10-29 15:33:45• hírek • Blikk.hu

Liptai Claudia félt a durva kritikától

Túl keménynek érezte, azért tiltotta le korábban a most megjelenő képeket a műsorvezető. Az eladási adatok azonban meggyőzték.

Megtörte a csendet Liptai Claudia (36)! A Playboyban megjelent pikáns fotósorozata óta először a Blikknek mesélt arról, milyen viszszajelzéseket kapott, és miért egyezett bele abba, hogy a lap novemberi számában leközöljék azokat a meztelenfotókat, amelyeket korábban letiltott, mert túl közönségesnek tartotta őket. A Mokka műsorvezetője a Blikk kérdésére elmondta: tartott attól, mit fognak mondani róla az emberek, ha meglátják meztelen fényképeket.

- Azért tiltattam le jó pár fotót, mert bevallom, nagyon féltem a visszhangoktól. Most azonban elmondhatom, kellemesen csalódtam, mert szinte csak pozitív visszajelzéseket kaptam. Arról nem is beszélve, hogy a hiúságomat legyezgette, hogy ilyen gyorsan még soha nem fogyott el Playboy, mint az én címlapommal. Nos, ezért döntöttem úgy, hogy a novemberi számban leközölhetik az összes olyan képet, amit korábban kihagytunk, mert akkor még túl keménynek éreztem - vallotta be kendőzetlen őszinteséggel Liptai, aki még arra is rábólintott, hogy meztelen teste óriásposzterre is rákerüljön.

A következő számhoz ugyanis ajándékba adnak egy plakátot. Radnai Péter, a Playboy főszerkesztője elárulta: Liptai Claudia egyik legpikánsabb fotója került a plakátra.

 

A cikk további része a www.blikk.hu honlapon olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: