2010-01-04 15:54:00• hírek • Blikk.hu

Így csókolja Daróczi Claudiát

Le sem tagadhatná Liptai Claudia (36) és Daróczi Dávid (37), hogy szerelmesek egymásba, minden mozdulatuk elárulja gyengéd érzelmeiket. Ezt tanúsítják képeink is, amelyeken a kapcsolatukat nyíltan vállaló pár boldogan sétál, csókolózik az év első napján.

A Blikk fotósa az utcán kapta lencsevégre az összebújó, percenként csókot váltó Claudiáékat. Két héttel ezelőtt a Blikknek nyilatkozott először kapcsolatukról, akkor döntött úgy a TV2 szexis műsorvezetője és a volt kormányszóvivő, elég a bujkálásból. Claudia elmesélte: évek óta ismerik egymást Dáviddal, aki azután kezdett udvarolni neki, hogy kiderült, válófélben vannak Gesztesi Károllyal.

A volt szóvivő Bécsbe vitte a műsorvezetőnőt, virágot küldött neki, vacsorázni és moziba mentek együtt, kapcsolatuk több mint egy hónapja fordult komolyabbra. Azóta bemutatták egymást barátaiknak, néhány családtagnak, és sehol nem csinálnak titkot abból, hogy szeretik egymást. A Blikk fotósorozatán látszik, hogy odáig vannak egymásért, a Liszt Ferenc téri étteremben és utána az utcán is úgy ölelték és csókolták egymást, mintha megszűnt volna körülöttük a külvilág.

 

A cikk további része a www.blikk.hu honlapon olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: