2015-08-13 09:06:22• hírek • Blikk.hu

Liptai Claudia: Ádám mindenkit túlragyog számomra

Mintha hosszú évek óta egy párt alkotnának, olyan tökéletes az összhang Liptai Claudia és kedvese, Pataki Ádám között, akik a Sziget Fesztivál nyitónapján együtt buliztak Robbie Williams koncertjén.

Claudia a Blikknek elárulta: eddig Robbie Williams minden magyarországi koncertjén ott volt a közönség soraiban, így noha a Sziget többi napján nem lesz látható a fesztiválon, erre egyszerűen ki kellett jönnie a Hajógyári-szigetre. És mivel Robbie énekli a világ talán legromantikusabb szerelmes dalát, az Angelt, természetes, hogy kedvese is elkísérte a koncertre.

- Robbie azért csak Robbie - válaszolta a TV2 műsorvezetője, amikor arról kérdeztük, szigetlakó lesz-e a héten. - Eddig az összes koncertjén ott voltam. Ő egy olyan tehetség, aki egyszerűen elsöprő, és ez az évek múlásával sem változik - áradozott Liptai.

Amikor azonban arra voltunk kíváncsiak, hogy szeretné-e, ha ő lenne az a nő, akit az énekes felhív a színpadra, elárulta, hogy már nem. Korábban titkon talán vágyott arra, hogy ő legyen a kiválasztott, akit a sztár maga mellé invitál a színpadra - ez ugyanis állandó elem az énekes koncertjein -, mára már megvan a saját sztárja.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: