2011-08-03 19:03:38• hírek • Kocsis Zoltán

Messi helyett Selva

Sikerült magát alaposan leégetnie a Román Labdarúgó Szövetségnek, amely Argentína helyett egy igen halvány képességű válogatott ellen készülhet fel a Franciaország elleni Európa-bajnoki selejtezőre: San Marino ellen. A találkozóra augusztus 10.-én 21.30-as kezdettel a miniállamban kerül sor. Ezzel az is eldőlt, hogy a vadi új Nemzeti Stadiont a gallok elleni, szeptember 6.-i mérkőzésen avatják fel.

Arról persze nem a román szövetség tehet, hogy az argentinok végül lemondták a bukaresti fellépést (maximum Románia nemzetközi tekintélyét mutatja), ám a világranglista utolsó helyezettjénél találhattak volna veretesebb ellenfelet. Korábban Üzbegisztán is szóba került, ám az ázsiaiak végül lemondták a fellépést.

Így hát Victor Piturca szövetségi kapitány nem Lionel Messi vagy Carlos Tevez ellen mutatkozhat be ismét, immár harmadjára, a nemzeti csapat kispadján, hanem Andy Selva és Aldo Simoncini ellen - ők San Marino egyedüli futballistái, akik eljutottak a professzionális státusig.

Jó hír viszont, hogy így nem kerül veszélybe Piturca impozáns mérlege: eddig egyetlen csapat élén sem kezdett vereséggel...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: