2014-08-04 17:10:06• hírek • Szatmár.ro

Limuzinokat, oldtimereket és dögös-vörös Ferrarit is árulnak a szatmáriak az interneten

Gyakori látogatói a nagy apróhirdetési oldalaknak a szatmáriak: és nem csak vásárolnak, hanem el is adnak szép számmal. De ami fontosabb: igazán különleges dolgokat is árulnak, pedig csak a gépjárművek-kategóriát néztük meg tüzetesebben.

Valószínűleg vannak olyanok, akik nagyon unják, hogy Szatmár megyében akár rövidebb, akár hosszabb útra indulnak, néhány kilométerre az indulástól máris találkoznak egy ugyanolyan autóval, mint amilyennel rendelkeznek. Nos, nekik ajánljuk a nagy apróhirdetési oldalaknak a böngészését, hiszen igazán egyedi autókat is lehet kapni. Ráadásul nem is kell messze menni: a megyében is lehet venni Ferrarit, Bentleyt vagy éppen kiszuperált limuzint - utóbbit ráadásul nem is olyan drágán.

Kollégáinkkal rövid ideje figyeljük az apróhirdetési honlapokon található, eladásra kínált járműveket. Meglepetésünkre nemrég egy 2008-as F430-as tűzpiros Ferrarit láttunk meg 95 ezer euróért az eladásra kínált járgányok között... Közelebbről is megnéztük a kínálatot és a Daciák, Volkswagenek, Citroenek mellett találtunk 911-es Porschét 40 ezer euróért, 2005-ös Porsche Cayenne-t 9 ezer euróért lehet venni, de akár 2005-ös, meggyszínű Bentleyt is 45 ezerért. Ezek az autók hol megjelennek, hol eltűnnek a kínálatból attól függően, hogy milyen gyorsan jár le a hirdetés - nem mindennapi dolog ugyanis, hogy valaki ilyet vásárol.

Mint ahogy nem tolonganak valószínűleg a vevők azért a 2014-es évjáratú S350-es Mercedesért, amelyet 109 ezer euróért akar eladni a szatmári gazdája - ebből az árból egy kicsit engedni is hajlandó a honlapon található információk szerint. Szatmári gazda árulja a 2010-es X6-os BMW-jét 35 ezer euróért és szintén egy szatmári szeretne megszabadulni Merceses S500L-jétől 42 600 euróért.

Persze nem csak új és alig használt méregdrága autókat találunk ezeken az oldalakon. Igazán ínyenceknek ajánlhatunk egy szatmári tulajdonos által árusított Bentley R-type-ot 1954-ből - az amúgy jó állapotban levő autót restaurálni kell, illetve Budapestről lehet elszállítani.

Bentley is szerepel a választékban

A különlegességek között több igazi limuzin is szerepel - egy 2008-as Lincoln Town Cart például szívesen elcserélne jelenlegi gazdája, de 1000 euróért egy eléggé rossz állapotban levő 1989-es, szintén Lincoln limuzint is vehetünk - de meg sem merjük tippelni, mennyit kellene költeni a rendbehozására.

Az egyik kedvencünk a szintén szatmári tulajdonos által árúba bocsájtott 1974-es Rolls Royce Silver Shadow - a 100 ezer kilométert járt elegáns autóért 12 500 eurót szeretne kapni tulajdonosa.

Rolls Royce 12500 euróért

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: