2013-08-02 02:01:55• hírek • Blikk.hu

Lilut idegesíti Istenes pörgése

Istenes Bence folyamatosan pörög. A nézőknek ez aligha meglepő, hiszen a fiatal tévést így ismerhetik, hiperaktivitásával azonban olykor már az őrületbe kergeti az x-faktorbéli műsorvezetőtársát, Lilut.

Természetesen komoly problémája nincs a két profinak egymással, főként, mert Lilunak korábban olyan műsorvezetőtársai voltak, mint Sebestyén Balázs vagy Stohl András, akik szintén nem arról híresek, hogy a nyugalom szobrai lennének. Most mégis szerencsésebb lenne tán a külön pihenőszoba, ahogy ezt Lilu fel is vetette a műsor készítőinek.

- Lilu azt mondta, hogy jobban pörgök, mint a négyéves kisfia, és hogy sem Balázs, sem pedig Stohl Buci mellett nem tapasztalt korábban ilyet. Oké, ez igaz, általában eléggé pörgős vagyok, talán néha túlzottan is, ő pedig néha nyugalomra vágyna - hadarta a Blikknek az ifjú titán, akinek élete legkomolyabb feladata lesz a közeljövőben, hogy az ország legnézettebb műsorát vezetheti partnernőjével.

- Én igazából csak vidám vagyok, kissé talán túlzottan is motivált, mindig kitalálok valami hülyeséget, folyamatosan mondom, ha van egy kis leállás, hogy csináljuk ezt vagy azt, előfordult, hogy találtam egy gitárt, akkor elkezdtem játszani rajta, meg énekelni. Legutóbb már valóban azt mondta, hogy inkább külön pihenőt szeretne - tette hozzá Bence, aki nem feledkezett meg arról, hogy leszögezze, mindezek ellenére nagyon jóban vannak egymással.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: