2013-11-19 09:28:24• hírek • Blikk.hu

Lilu rosszul lett az X-Faktor végén

Az X-Faktor műsorvezetője az RTL Klub tehetségkutatójának élő show-ja után hirtelen rosszul kezdte érezni magát.

Nagy riadalom támadt azonnal a színfalak mögött, nagyon megijedtek a helyszínen tartózkodók, akik nem tudták mire vélni, hogy Lilu lába alól csaknem kiszaladt a talaj.

Az egész nap hősiesen, keményen dolgozó televízióson ugyanis semmi nem látszott a stúdióban eltöltött órák alatt, tökéletesen látta el munkáját. Ezért is volt meglepő, hogy egyik pillanatról a másikra ilyen hirtelen megszédült.

- Egyszer csak azt vettük észre, hogy Lilu nincs jól. A színfalak mögött voltunk éppen, amikor rosszul lett, de kevéssel később szerencsére már jobban lett, így nem kellett orvost hívni - magyarázta egy szemtanú.

Az X-Faktor háziasszonya beismerte, hogy valóban volt egy kis problémája szombat este, miután lement az adás, és ő a jól végzett munka után a háttérbe vonult. Ugyanakkor állítja, nem volt olyan drámai a helyzet, mint ahogy a bennfentes leírta.

- Mindössze annyi történt, hogy egész nap nem ettem, egészen egyszerűen elfelejtettem. Biztosan leesett a vérnyomásom vagy a vércukrom, ez lehetett a gond. Megszédültem, és hirtelen le kellett ülnöm egy kicsit. Utána ittam egy üdítőt, ettől jobban lettem, majd hazamentem, és ettem egy jót - árulta el Lilu, aki nem először feledkezik meg az evésről.

- Sokszor előfordul velem, de szerintem ez mindenkivel így van, aki élő műsorban dolgozik. Magasabb a rezgésszám, az adrenalinszint, így például adás előtt már soha nem is vagyok éhes, annyira fel vagyok pörögve. Utána persze megéhezem mindig, a férjem szokott is üzenni, hogy készen vár otthon a vacsorával – mesélte a televíziós, aki tudja, jobban kellene figyelnie magára.

 

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: