2015-01-20 08:14:28• hírek • Blikk.hu

Lilu még viseli a jegygyűrűjét

Egy hét pihenő után vasárnap este visszatért a ValóVilág stúdiójába Lilu.

A műsorvezetőt igencsak megviselték az elmúlt hónapok történései, amióta pedig a nyilvánosság előtt is fény derült arra, hogy házassága tíz év után válságba jutott, egyetlen nyilatkozaton kívül elzárkózott a külvilágtól. Nem lehetett könnyű a közönség elé állnia, de a mindig profi műsorvezetőn a televízió előtt ülök semmit nem vehettek észre keserű mindennapjaiból. Csupán talán azt, hogy Lilu a mai napig hordja a jegygyűrűjét, ami arra enged következtetni, hogy bár különköltöztek, ő még semmiképp sem zárta le ezt a házasságot.

- Lilu, amióta Laci felhúzta a kezére, szinte soha nem vette le azt a gyűrűt, a hatalmas csillogó kő a védjegyévé vált. A bal kezén hordja az arany karikagyűrűvel együtt. És mivel jelen pillanatban fogalmuk sincs arról, merre tart az életük, természetes, hogy most is viseli. Ez is azt tükrözi, még nem döntöttek arról, küzdenek-e, és rendbe hozzák a kapcsolatukat, vagy elválnak útjaik - mondta a Blikknek Lilu egy közeli ismerőse.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy kezdenek rendbe jönni a dolgok. Az RTL Klub sztárjának vasárnap este még nagyon is szüksége volt szerettei támogatására. Ezt bizonyítja az is, hogy édesapja vasárnap este ott volt mellette a ValóVilág stúdiójában, és figyelte lánya minden mozdulatát. Ha szavakkal nem is tudta őt erősíteni adás közben, jelenléte mindenképp biztonságot adhatott számára.

Ha szeretné elolvasni a cikk folytatását, ide kattintson és a Blikk.hu-n megteheti!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: