2013-04-30 10:34:18• hírek • Blikk.hu

Íme az X-Faktor új mentorai

A Nemzeti Színháztól rövidesen távozó direktor, Alföldi Róbert emelni fogja a műsor rangját.

Bombasztikus „igazolásokkal" készül az RTL Klub az ősszel induló X-Faktor negyedik szériájára! A legnézettebb magyarországi kereskedelmi csatorna lezárta a következő X-Faktorral kapcsolatos nyitott kérdéseket, és véglegesítette a mentorok csapatát: Geszti Péter kivételével új ítészgárdával rukkolnak elő a készítők. Malek Miklós, Keresztes Ildikó és Nagy Feró helyett a Nemzeti Színház még hivatalban lévő igazgatója, Alföldi Róbert, a Megasztár felfedezettje, Tóth Gabi és az R-Go frontembere, Szikora Róbert ül majd a már bemelegített helyekre.

Alföldi Róbert népszerűsége megkérdőjelezhetetlen, elég csak arra gondolni, hogy rendezéseire manapság is éjszakákon keresztül állnak sorba a jegyekre vágyók. Ugyanakkor szókimondó stílusával, a konvencióktól eltérő művészi felfogásával sokan képtelenek azonosulni. Azonban éppen ez a megosztó személyiség az, ami mindennél többet ér abban a székben, ahová ülni fog.

Szikora Róbert soha nem titkolta, hogy igencsak megválogatja azt, mire mond igent. Ahogyan egy korábbi interjúban elmondta, tízből kilenc alkalommal azt mondja, hogy nem. Információink szerint többek között ezért tartott sokáig a vele folytatott tárgyalás az ítészi munkáról, amely nem áll távol tőle: szívesen segített és segít fiatal énekeseknek, zenészeknek előrébb jutni.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: