2013-05-17 07:47:53• hírek • Blikk.hu

Lilu: Boldog a fiam, hogy az X-Faktorban láthat!

A Blikk megtudta, ki lesz az X-Faktor 2013-as szériájának műsorvezetője. Az Ördög Nóra anyasága miatt megüresedett pozícióra hosszú vívódás után kiválasztották a legmegfelelőbb embert Lilu személyében.

Több helyről megerősített pletykák szerint nem egyedül áll majd a négy mentor előtt a szőke televíziós, ugyanis lesz egy férfi partnere, azonban az még a jövő zenéje, hogy a három esélyes - Istenes Bence, Sebestyén Balázs és Stohl András - közül ki kapja meg a lehetőséget.

A Blikk az információkkal felkereste Lilut, aki nem tagadta az értesüléseket.

- Otthon ültem a számítógép előtt, a kisfiam éppen aludt, amikor csörgött a telefonom. Hermann Pierre, az X-Faktor kreatív producere hívott, hogy megkaptam a műsorvezetői pozíciót. Nagyon örültem neki, azt hiszem, ez komoly lehetőség és hatalmas elismerés. Bár korábban sem éreztem magam esélytelennek, nem tudhattam, mi a vezetőség pontos elképzelése. Szóval nem ért teljesen váratlanul, de így is nagyon jólesett - magyarázta lelkesen Lilu. - Nyilvánvaló volt, hogy új fejezet jön a show történetében, rengeteg változás történt, több variáció közül lehetett a készítőknek választaniuk, ami miatt persze nem lehettem biztos a dolgomban - ismerte el a korábban többek között a Csillag Születiket és a Szombat esti lázat is vezető tévés, aki úgy érzi, presztízsben is nagyon sokat jelent, hogy rá esett a választás.

- Az X-Faktor nemcsak műsor, hanem mozgalom is, amikor műsoron van, akkor a fodrászattól a zöldségesig mindenhol mindenki erről beszél - tette hozzá.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: