2010-02-19 13:33:19• hírek • Parajdi Andrea

Licitre bocsájtották a munkálatokat

Hamarosan elkezdődhet az első „kapavágás" a Poligonului zónában, ahová az Országos Lakásügynökség (ANL) kíván beruházni. Kiírták a munkálatok licitjét, elsőként a közművesítés a cél.

Ahogyan már többször is tájékoztattuk olvasóinkat, az ANL lakásokat épít Szatmárnémetiben is. A Poligonului zónába tervezett otthonokat nem csak értékesítik majd, hanem a lakásvásárláson kívül, fiatal családok kedvezményes áron bérbe is vehetik azokat, illetve olyan családok is lakáshoz juthatnak, akiket tulajdonjogi okok miatt az állam kiköltöztetett otthonaikból.

Az ANL 140 lakás építését tervezi városunkban, amelyek különböző fázisokban valósulnak meg, ugyanis az egyes funkciókra szolgáló tömbházak különböző tervek szerint épülnek fel, így nem lehet sablonszerűen dolgozni.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal közbeszerzésre bocsájtotta a munkálatok első fázisát, amelynek keretében a nyertes kivitelezőnek a víz-, és szennyvízhálózatot, valamint az alapinfrastruktúrát kell kiépítenie. Az érdekelt cégek március 9-ig, tehetik le ajánlataikat.

Ezt követően legalább két hétre van szükség, hogy elemezzék a dokumentumokat és nyertest hirdessenek. A legkisebb kivitelezési árat kínáló vállalatnak lesz legnagyobb esélye a munkálat elnyerésére. Ha egyetlen cég sem vétózza meg a közbeszerzési eljárás végeredményét már tavasszal megkezdődhet a munka Poligonului zónában.



Hamarosan elkezdődhet az első „kapavágás” a Poligonului zónában


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: