2006-07-27 18:37:34• hírek • Szatmár.ro

Lezuhant egy katonai helikopter

 Kate Hudson látványa okozta a pilóta figyelmetlenségét.

A hollywoodi színésznők általában a nagynevű amerikai magazinok szavazásaiból mérik le, hogy ki kinél szexisebb a sztárvilágban, Kate Hudson azonban most egész másképpen bizonyította vonzerejét.
Ő maga nem tett mást, csupán bikiniben forgatott egy kaliforniai strandon, látványa azonban annyira lenyűgöző volt, hogy egy katonai helikopter kis híján lezuhant miatta. Mint kiderült, a gép alacsonyan repült, és a pilóta kiszúrta a szőke szépséget a parton. Lejjebb akart szállni, hogy alaposabban is szemügyre vegye a színésznőt, figyelme azonban annyira elkalandzott, hogy nem vette észre: kishíján már a földet súrolja. A helikopter nekiütközött egy parkoló autónak, és mik vannak: pont Kate Hudson autójának. A balesetben nem sérült meg senki, az autó és a légi jármű azonban jócskán megrongálódott- írja a híradó.hu.

Kate Hudson számára azonban csak akkor vált igazán kínossá a szituáció, amikor a rendőrök is megérkeztek a helyszínre. "Odamentem az autómhoz, hogy beszéljek a rendőrökkel és a katonákkal. A fiúk így fogadtak: 'Hello Miss Hudson, uhhhh...' Csak ekkor döbbentem rá, hogy még mindig félmeztelenül vagyok" - mesélte a szépség az eonline.comnak.

stop.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: