2018-06-15 05:56:24• hírek • Oszkó Viktória

Lezárult a tanév a Kölcseyben, jöhet a megérdemelt pihenés

Június 14-én délután tartották a Kölcsey Ferenc Főgimnázium rendhagyó tanévzáró ünnepségét.

Az időjárás mondhatni csak részben kedvezett az eseménynek: bár az eső végül nem mosta el a műsort, az előrejelzések miatt még a nap elején úgy döntött az iskola vezetősége, hogy módosítja a terveket.


A rendezvény hagyományosabb mederben zajlatott ugyan, mint ahogyan eredetileg tervezték, mégis lényegretörő, a nyári vakáció kihasználására ösztönző beszéddel, a különböző tanulmányi-, sport- és más versenyeken elért eredményekért, a közösségi életben való aktív részvételért kiosztott díjak átvételével búcsúztatták a tanévet a Kölcsey diákjai és tanárai.


Az ünnepséget Pataki Enikő igazgatónő nyitotta meg, majd átadta a szót Kereskényi Gábor polgármesternek, aki köszöntötte a diákokat és a pedagógusokat. Elmondta, köszönet illet mindenkit az elért eredményekért és a kitartásért, illetve jó vakációt kívánt mindenkinek.


Az intézmény igazgatója újra magához véve a szót hozzátette, egészen biztos, hogy mind a diákok, mind a tanárok ugyanúgy várták már a vakációt. „Kemény év munkájával érdemeltük ezt ki mindannyian. Az idei tanév eredményeit figyelembe véve elmondhatom, hogy kiérdemeltük a pihenést. Megyei, országos és nemzetközi versenyeken bizonyítottak a diákok. Gratulálunk nekik és felkészítő tanáraiknak áldozatos munkájukért!” – mondta.


Az iskola vezetője röviden áttekintette az elmúlt tanév történéseit, érintve a Kölcsey épületének felújítását és átadását, az iskola falai között zajló programokat, többek között a Picúravatót és a Gólyabált, és persze kiemelte azokat a diákokat, illetve diákszerveződéseket is, akik/amelyek rengeteg munkát fektettek abba, hogy társaik mindennapjait izgalmasabbá, emlékezetesebbé tegyék.


Ezután a különféle területeken legjobb teljesítményt nyújtó diákok díjazása következett. A felsorolást igyekeztek gyorsan végigmondani, de nem volt könnyű dolga az igazgatónőnek, annyi eredményt, annyi munkát, annyi tehetséges diákot kellett értékelni.


A minősítések után az előkészítősök és az első osztályosok adtak elő rövid táncműsort a nézőknek, majd a színpadra lépett a Strangers zenekar, hogy talpalávaót adjon a további felhőtlen, vakációt megnyitó szórakozáshoz.






Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: