2017-11-29 07:10:05• hírek • Blikk.hu

Lezárult a közel húszmillió forintos vita: megegyeztek Komár örökségéről

Temetése után öt évvel végre békében nyugodhat Komár László, megszületett az egyezség a millióiról!

Az énekes második házasságából született fia és negyedik frigyéből született lánya képviselője megegyezett az énekes özvegyével, így a hagyatéki eljárás nemcsak megindult, hanem már le is zárult.
 

 Még sosem éreztem ehhez hasonló megkönnyebbülést. Nem tudom, meddig tudtam volna még elviselni, hogy nem teljesíthetem néhai férjem végakaratát – válaszolta megkeresésünkre Komár László özvegye és teljes jogú örököse, Krisztina.
 

Bár a 2012. október 17-én rákbetegségben elhunyt táncdalénekes érvényes végrendeletben kérte feleségét, hogy dalai­nak viselje gondját, az özvegy eddig emlékkoncertet sem szervezhetett, illetve hagyhatott jóvá, arról nem is beszélve, hogy a jogdíjak közben halmozódtak.
 

A hagyatéki egyeztetésen erről a – Komár korábbi nyilatkozatai és a Blikk információi alapján – mintegy 17-18 millió forintos összegről ment a vita, s információnk szerint az özvegy végül lemondott arról, hogy ebből vonják le a temetés költségét és azt az általa végtörlesztett frankhitelt – a három együtt összesen nagyjából 5 millió forint volt –, amelyet Komár még korábban vett fel.

 

 Összegről nem akarok beszélni, de ahogy mondani szokás, ez a béke nekem minden pénzt megért – mondta az özvegy, aki a felhalmozódott jogdíjból 8-9 millió forintot kaphatott.


Öt évig azért nem indulha­tott meg Komár hagyatéki ügye, mert az énekes előző felesége két pert is indított az özvegy ellen, és mindkettő a hagyatékot érintette. Az egyikben a közösnek vélt ingóságok tulajdonjogának megállapítását indítványozta, a másikban pedig megtámadta Komár dél-budai házának adásvételét, de mindkét pert elveszítette. A XI. kerületi önkormányzat csak 2014 tavaszán kezdte meg a hagyatéki eljárást, mert a táncdalénekes ügyét összevonták korábban elhunyt öccse, Komár György hagyatéki ügyével, annak ellenére, hogy Komár még életé­ben úgy nyilatkozott, öccse végrendeletét elfogadta, és lemondott az őt megillető részről annak a hölgynek a javára, aki Györgyöt ápolta.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: