2010-10-14 12:11:45• hírek • Póti Orsolya

Lezárult a horgászidény

A Szatmárnémeti Sporthorgászok Egyesülete által szervezett október 3-i horgászverseny volt az idei horgászverseny-szezon záróakkordja

Lassan húsz éve, hogy az egyesület által szervezett horgászversenyek a sportszerűségen és a becsületességen alapulnak, és a szervezők a hangsúlyt évről évre az újításokra fektetik. Az október 3-i, a „Mesterek tornája" elnevezésű horgászverseny volt az idei versenyszezon záró része, amelyre a már megszokott helyen, a Kökényesdi tavon került sor.

A „Mesterek tornájára", az egyéni, egyfordulós úszós szerelékes versenyre bárki jelentkezhetett, aki az egyesület tagja. A szezon utolsó megmérettetésén összesen huszonkét sporthorgász vett részt. A nyertesek szimbolikus díjakban - serlegekben és oklevelekben - részesültek; a pálmát pedig Zob Robert, avasfelsőfalui versenyhorgász vitte el.

A verseny idénytől kezdődően a horgász egyesület közel húsz versenyt szervezett: a versenyek több kategóriában zajlottak. Az évzáró gálán az a versenyző kapja meg az „Aranyúszós díjat", amely az idei versenyszezon alatt a legtöbb pontot érte el.

A szervezőknek idén is sikerült valami újat is nyújtani az egyesület tagjainak: beiktattak egy női horgászcsapatot, valamint szerveztek egy új bajnokságot is.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: