2010-12-20 15:36:14• hírek • Szatmár.ro

Lezárult a Zoom fotóversenye

Lezárult a zoom.szatmar.ro közösségi oldal fotóversenye, melyet az Adventi ünnep alkalmából hirdetett. Olvasóink most megtudhatják, hogy ki nyerte el a verseny közösségi díját, és hamarosan a szakértői díj nyertesét is kihirdetjük.

Az Adventi Ünnep alkalmából a zoom.szatmar.ro közösségi oldal fotóversenyt hirdetett, melyre Adventhez köthető fotókkal lehetett jelentkezni december 20-ig. A pályázók a www.zoom.szatmar.ro-ra kellett feltöltsék fotóikat, az „Advent" kategóriába.

A verseny ideje alatt a pályázó fotósok két díjért is harcolhattak, ugyanis a verseny végén két díj is gazdára lel: a Nachbil borászat 300 lej értékű vásárlási utalványát a zoom.szatmar.ro szakértői zsűrije által legjobbnak ítélt fotó szerzője kapja, míg a közösség díját a Netmusic.ro webáruház ajánlotta fel, ami egy 300 lej értékű vásárlási utalvány.

Az Adventi fotóverseny közösségi díját, Németh Emese "Megkopott emlékek" című fotójával nyerte el. Nyereménye a Netmusic.ro által felajánlott 300 lej értékű vásárlási utalvány. Olvasóink hamarosan megtudhatják, hogy a közösségi portál szakértői kinek ítélik oda a következő díjat.

Gratulálunk a nyertesnek!


Németh Emese fotója nyerte el az Adventi fotóverseny közösségi díját
Németh Emese fotója nyerte el az Adventi fotóverseny közösségi díját


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: