2010-10-11 13:09:33• hírek • Szatmár.ro

Lezárult a Szatmár.ro Miss Bikini 2010

Lezárult a Szatmár.ro Miss Bikini 2010 versenye, több mint egy hónapja hirdettünk meg. A versenyre összesen húsz jelentkező küldte be bikinis fotóit, akikre olvasóink adhatták le szavazataikat.

Versenyünkre aktuális és természetesen bikinis fotókat vártunk, melyen az olvasók döntötték el, hogy ki legyen az idei év miss Bikinije. Természetesen nem csak strandolós képeket kaptunk, voltak olyanok is, akik a csábító nyereményekért bikinibe bújva készíttetek fotót magukról.

Olvasóink húsz lány közül választhatták ki azt, aki a leginkább elnyerte tetszésüket. A szavazásban sokat számított az is, hogy kinek hogyan sikerült megmozgatni baráti körét.  A Miss Bikini 2010 versenyünk izgalmas, szoros eredményt hozott. Az első helyezett Szabó Evelyn lett, aki 301 szavazattal nyerte el a Miss Bikini címet, míg a II. helyezett Dézsi Csilla lett, aki 275 voksot kapott, a harmadik Craciun Adrienne lett 227 szavazattal. A negyedik helyezett Dósa Bernadett lett 224 szavazattal, és az ötödik pedig  Kallós Arabella 164 szavazattal. Az első három szerencsés lány amellett, hogy ismertségre tett szert, értékes nyereményekhez jutott.


Szabo Evelyn nyerte el a Miss Bikini címet
Szabo Evelyn nyerte el a Miss Bikini címet

 


Az első helyezett jutalma a ceglédi Best Western Hotel Aquarell háromnapos wellness utalványa, félpanziós ellátással, továbbá egy Portfolió-fotózás a Trust Models felajánlásával, egy 100 lej értékű utalvány a Salon Expressive jóvoltából, és a PrimaGym 160 Lei értékű korlátlan belépésre jogosító kombinált bérlete.

A második díjazott jutalma a Loga Dance School tánciskola felajánlásával egy 300 lej értékű három hónapos modul, a Salon Expressive 100 Lei értékű utalványa, PrimaGym aerobic and cycling center felajánlásával 100 ron értékű 10 órás kombinált bérlet

A harmadik szerencsés pedig  a Salon Expressive 100 lej értékű utalványában, a Chilly Csárda 100 lej értékű vacsora-utalványában, valamint a PrimaGym 60 lej értékű 6 órás kombinált bérletében részesül.

A hivatalos díjátadó helyszíne a Music'at Pub lesz, ahol meglepetés bemutató vár minden kedves érdeklődőre. A díjátadó pontos időpontjáról a későbbiekben tájékoztatjuk a nyerteseket és az olvasóinkat.

A versenyen résztvevő első 12 helyezett képeiből a 2011-es évre szóló naptárt készítünk.  Köszönjük a részvételt, és az eredménytől függetlenül mindenkinek gratulálunk!


A második  helyezett Dézsi Csilla lett
A második  helyezett Dézsi Csilla lett


227 szavzattal Craciun Adrienn lett a harmadik
227 szavazattal Craciun Adrienn lett a harmadik


A Miss Bikini 2010 támogatói:

Best Western Hotel Aquarell

Salon Expressive

Loga Dance

Prima Gym

Trust models

Chilly Csárda Étterem

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: