2010-09-14 15:29:14• hírek • Szatmár.ro

Nemsokára vége a beiratkozásnak

Nemsokára véget ér az őszi beiratkozás a szatmári egyetemi szakok üresen maradt helyeire.

Szeptember 16-ig jelentkezhetnek a szatmári kihelyezett tagozatokra azok, akik folytatni szeretnék tanulmányaikat. Szatmárnémetiben csütörtökig a Babes-Bolyai Tudományegyetem szatmárnémeti Közigazgatási kihelyezett tagozatára és a Pszichológia és Neveléstudományok tagozatára is lehet jelentkezni.

A közigazgatási szakon, nappali tagozaton, román és magyar vonalon 15-15 helyre várják a jelentkezőket. Távoktatáson, csak román vonalon húszan tanulhatnak tovább, ugyanakkor a mesteri képzésen is vannak még betöltetlen fizetéses helyek.

A Pszichológia és Neveléstudományok szatmári tagozata Óvoda és Iskolapedagógia szakának ősszel induló alapképzésén nappalin 15 helyre várják a jelentkezőket, távoktatáson és kiegészítő képzésen pedig 25-25 hely van még.

Hatékony kommunikációs és nevelési stratégiák a közoktatásban elnevezéssel mesteri képzést indít a 2010/2011-es egyetemi évvel kezdődően a tagozat - erre a kétéves képzésre is jelentkezhetnek még az érdeklődők.

A beiratkozási díj minden képzésformára 150 lej. A jelentkezéshez szükséges iratok a következők: a beiratkozási (120 lej) és eljárási díj (30 lej) kifizetését igazoló elismervény (a tanügyi alkalmazottak gyerekei mentesülnek a beiratkozási díj kifizetése alól, helyette munkahelyi igazolást mutatnak fel), kitöltött beiratkozási űrlap, az érettségi átlagot és a líceumi évek átlagát igazoló irat.


Hamarosan véget ér a beiratkozási periódus
Hamarosan véget ér a beiratkozási periódus


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: