2012-09-24 11:53:00• hírek • Szatmar.ro

Lezártuk a nyereményjátékot – három pasinak kedvezett a szerencse

Hétfőn megtartottuk az utolsó sorsolást, ezzel pedig lezárult a Szatmár.ro nyereményjátéka, amellyel bárki ingyenes belépőt nyerhetett a Dumaszínház legközelebbi, szerda esti szatmári előadására.

A vakszerencse hihetetlen módon három férfinek kedvezett: szombaton Leitner Roland, vasárnap Karpinszki Lóránt, hétfőn pedig Fodor Zsolt örülhetett. Nekik jó szórakozást kívánunk szerda este a Szakszervezetek Művelődési Házában 20.00 órakor kezdődő műsorhoz. A többi kedves olvasónknak, akik ezúttal nem nyertek, köszönjük, hogy velünk játszottak és reméljük, a jövőben is fognak. Akkor talán több szerencsével.

A két nagydumás humorista, Kiss Ádám és Rekop György szerda este a Dumaszínház legújabb előadásának keretein belül igyekszik majd röhögőgörcsöt előidézni a szatmári közönség soraiban. Akiknek nem volt olyan szerencséjük, hogy belépőt nyerjenek a Szatmár.ro játékán, azok 35 lej fejében vehetik meg a jegyeket az Északi Színház jegypénztárában.

Játékunk három győztese, Leitner Roland, Karpinszki Lóránt és Fodor Zsolt pedig kedden, 8-17 órák között vehetik át nyereményüket szerkesztőségünkben, a Hasdeu utca 4. szám alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: