2016-12-08 16:56:02• hírek • Választási hirdetés

Lezárta kampányát a Szatmár megyei PNL

A szatmári jelöltek egyenes, megbízható és becsületes kormányfőnek tartják Dacian Ciolost.

Sajtótájékoztatóra hívta a Nemzeti Liberális Párt Szatmár megyei szervezete csütörtök délután a sajtósokat. Az ok a kampány lezárása volt, a jelöltek utolsó üzeneteiket közvetítették a választók felé.

A Szatmár Megyei Tanács alelnökeként tevékenykedő Ioan Rus eseményekkel teli egy hónapnak nevezte a most véget érő kampányt. "Házól házra jártunk, elbeszélgettünk az emberekkel, bemutattuk a programunkat és az elképzeléseinket a kormányzásról. Köszönjük a türelmüket és a javaslataikat is. A parlamentbe egy közigazgatásban jártas csapatot küldünk, akik méltóképpen képviselik majd Szatmár megyét és az érdekeit Bukarestben. "

A képviselői listát vezető Romeo Nicoara is az elmúlt hetek munkájáról beszélt, majd rövid politikai elemzést tartott. Most két tábor van Romániában. Az egyik a baloldal, amit a PSD képvisel, akik még mindig nem tudtak felmutatni egy kormányfő-jelöltet. Nicoara szerint ha hatalomra kerülnek, akkor mindenképp változtatni akarnak majd a törvényeken, hogy az elítélt Liviu Dragnea kerülhessen a kormány élére. A másik a jobboldal, amelynek a PNL a képviselője. Ők a szakértői kormányt is vezető Dacian Ciolost neveznék ki kormányfőnek. "Ciolos nyitott erre a lehetőségre, a PNL pedig becsületes, megbízható embernek tartja őt" - mondta Nicoara. A liberálisok a szavazatok többségével egy újfajta politizálást szeretnének meghonosítani, ami hozzáértő, felelős kormányzásra épül és normalitást hoz.

Adrian Albu szenátorjelölt a sajtónak és a lakosságnak is köszönetet mondott. "Kampányoltunk a piacokon, az utcán és az otthonokban. Köszönjük a türelmet! Arra kérek mindenkit, hogy jól gondolja meg, hogy december 11-én kire voksol, mert ezen múlik, hogy a következő négy évben ki képviseli a megyét és a megye lakóit."

A felszólalók határozottan kérték a szatmáriakat: menjenek el szavazni vasárnap!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: